O nama

Na našoj stranici možete pronaći informacije o općini Ližnjan, okolici općine i sela koja pripadaju ovoj općini. Informacije o Valturi, Šišanima, Muntiću i Jadreški zajedno s podacima i uputama o arheološkim nalazištima i lokacijama od kulturne vrijednosti.

Predstavljamo Vam potpuni pregled Ližnjana sa svim svojim turističkim lokacijama, informacijama o smještaju, destinacijama i uputama o okolnim selima.

Svake godine sve je više posjetitelja koji se odlučuju na odmor u Ližnjanu. Potkrijepljeni najnovijim obavijestima i novostima vezanim uz događanja u Ližnjanu, mnogo ljudi odlučuje posjetiti ovaj maleni ali bogati dio Istre u potrazi za kvalitetnim i opuštajućim odmorom.

Na našoj stranici imate priliku saznati sve što Vas zanima u pogledu odsjedanja, odmora i aktivnosti u kojima možete uživati. Imate na umu i zanimljive članke o povijesti Ližnjana, njegovim arheološkim lokalitetima i podatke o turističkoj zajednici te sve ostale informacije koje Vam mogu biti od koristi ukoliko se odlučite posjetiti naše mjesto.

Pronađite lokacije koje želite posjetiti dok ste u Ližnjanu. Zanima li Vas boravak, izlet ili posjeta našem mjestu, ovdje možete pronaći sve što Vam okupira pažnju i što Vam se čini vrijedno posjeta.

Pročitajte zanimljivosti o povijesti Ližnjana, o kulturi naselja koja ga čine i nepreglednim lokacijama koje su dio kulturne baštine.

Odaberite neke od zanimljivih aktivnosti koje imate mogućnost isprobati, a o kojima Vam nudimo podatke i dostupne informacije.

Iskoristite priliku i informirajte se o događajima u ljetnim mjesecima koji obilježavaju ližnjansku kulturu, poput “Ližnjanske noći” ili klupske gare.

Ono što smatramo da bi Vam moglo zaokupiti pažnju i dovesti Vas u Ližnjan jest i veliki izbor smještaja, počevši od izvrsnih hotela i apartmana, do kuća za odmor i kampova na području cijelog Ližnjana, konoba i restorana s lokalnim gastronomskim specijalitetima i velikim izborom lokalnih kafića i pubova. Ne propustite posjetiti i okolicu, uz gradove poput Pule i Medulina, o kojima također pružamo informacije za obilaske i izlete.