Odmor u Ližnjanu

Odlučite li se na odmor u Ližnjanu, informirajte se o lokacijama hotela, apartmana i ostalih smještajnih objekata, kako biste odabrali najbolju varijantu koja Vam najbolje paše. Na povelikom popisu hotela i apartmana, među nekima od najboljih i najpozitivnije ocijenjenih su apartmani Klarita, Meri, Spagnolo, Ližnjan, Marlera i Ella uz ostale koji nisu ništa manje sjajni i vrijedni noćenja. Iskušajte život na selu i ljepote agroturizma i provedite svoje dane u kućama za odmor, u kojima ćete uživati u pripremljenim jelima domaćina, odlično uređenim prostorijama i tišini i miru prigradskih krajeva.

Holiday in LiznjanPoželite li iskusiti lokalne gastronomske specijalitete i isprobati veliki izbor jela, posjetite konobu Galiola, Bodulku Velaneru ili restoran Stari Ribar , gdje ćete uz ljubazno osoblje i prihvatljive cijene uživati u odličnim i ukusnim specijalitetima.

Sunčajte se na prelijepim i čistim plažama poput šljunčane plaže na Marleri ili hvaljene pješčane plaže na otoku Levanu, koji se nalazi u neposrednoj blizini.

Dok ste na odmoru, isprobajte i neke od aktivnosti koje Vam Ližnjan nudi : posjetite konjički klub u Muntiću koji nudi sedmnodnevne tečajeve jahanja, preponsko jahanje te jahanje na terenu, odnosno jahanje kroz ližnjanske šume i uživanje u prirodi. Isprobajte užitak ronjenja i upoznavanja podmorskog svijeta i obilaženje desetaka potonulih brodova i ostataka koji leže na morskom dnu. Zaronite u ruševine brodova Hans Schmidt, Josephine, olupine talijanskog razarača Cerase Rossarol ili ronite između podzemnih reljefa, pećina i tunela.

Isprobajte jedrenje koje Vam nudi jedriličarski klub Clivo uz vrhunske trenere s dugogodišnjim iskustvom. Vjetar koji je pogodan za jedrenje je također primamljiv i ljubiteljima surfanja, koji Ližnjan posjećuju cijele godine.

Odmor u Ližnjanu nudi mnogo – od raznih sportskih aktivnosti, odlične ponude restorana i konoba te isto tako ugodno uređenih smještajnih objekata. Lokalne znamenitosti će Vam okupirati pažnju između odmaranja na šljunčanim plažama ili kupanja u bistrom moru ovog malog, predivnog djelića jugoistočne Istre.