Planirate posjetiti Hrvatsku uskoro

Hrvatska je zemlja širokog izbora lokacija za ljetovanja i odmor. Iako je većina odredišta koje turisti najčešće posjećuju smještena na obalu, cijela Hrvatska vrvi posjetiteljima iz cijelog svijeta. Dalmacija, Istra, Kvarner ali i kontinentalni dio obiluju turističkim atrakcijama i bogat su izbor odličnih destinacija za ljetovanja i zimovanja.

Uz prekrasno priobalje i svojih 1244 otoka, desetke Nacionalnih parkova i parkova prirode, objekata pod zaštitom UNESCO-a, Hrvatska je svake godine sve poželjnija destinacija za turiste.

Hrvatska je poznata po činjenici da svake godine sve više turista iz cijeloga svijeta odluči provesti svoje vrijeme i praznike baš u Lijepoj našoj. Bilo da je u pitanju more ili planina, sva su odredišta puna. Vidjet ćete sve gradove i mjesta prepune stranaca u istraživanju ili pak odmarajući se u barovima i restoranima i igrajući na Ruby Fortune Online Kasino. U svakom slučaju, to će biti dani koje neće zaboraviti do kraja svog života.

Posjetite li bilo koju regiju Hrvatske, pronaći ćete mnoštvo lokacija koje će Vam oduzeti dah. Hrvatska sa svojom mediteranskom klimom, toplim ljetima i umjerenim zimama, obiluje nautičkim, izletničkim, kulturnim, ekološkim, lovnim i ostalim oblicima turizma. Jadransko more je proglašeno i drugim najčišćim morem u Europi, što potvrđuje i istraživanje Europske agencije za okoliš iz 2010. godine.

Upustite se u istraživanje ljepota Nacionalnim parkova poput Plitvičkih jezera, Mljeta, Kornata i Brijuna. Posjetite parkove prirode, među kojima su Velebit, Biokovo, Kopački rit ili Učka. Iskusite šarm robinzonskog turizma i boravite na usamljenim svjetionicima poput Palagruže na istoimenom otoku ili Lanterne u Ližnjanu.

CroatiaKrstarite na jedrenjacima predivnim Jadranskim morem i doživite ljepote priobalja i otoka.

Osim ljetovanja, mnogo turista Hrvatsku posjećuje i zimskim danima. Planirate li odmor u Hrvatskoj po zimi, posjetite najpoznatije skijalište Bjelolasicu. Hrvatska je tokom cijele godine puna i događanja i festivala koje svake godine pune milijuni posjetitelja. Veliki broj kulturnih objekata na cijelom području države je neprocjenjivo blago ; Dioklecijanova palača u Dubrovniku, Eufrazijeva bazilika u Poreču ili HNK u Zagrebu su neke od ostataka iz povijesti koji dan danas krase hrvatsko tlo.

Planirate li posjetu Hrvatskoj i bilo kojoj regiji, bilo u ljetnim ili zimskim danima, velik izbor lokacija je pred Vama. Iskoristite priliku za kvalitetan odmor i uživajte u čarima i ljepotama u Hrvatskoj, baš kao što to radi i ogroman broj turista koji svake godine odlučuju posjetiti baš nju.