Turistička zajednica Ližnjan

Turističke zajednice služe radi promicanja i unaprijeđivanja turizma u Hrvatskoj te nude različite informacije o turističkim uslugama.

Na službenoj stranici turističke zajednice općine Ližnjan možete pronaći sve potrebne informacije u vezi svih naselja i lokaliteta koji se vežu uz općinu, upute o zakonima i regulativama i ostale korisne informacije i linkove. Nudi informacije o manifestacijama, festivalima i ostalim događajima koji promoviraju općinu Ližnjan i okolna mjesta te potiče i organizira kulturne, umjetničke, sportske i druge manifestacije.

Dostupne su vam informacije o smještaju u nekim od najboljih hotela i apartmana te ostale ugostiteljske usluge.

Tourist Office LižnjanTuristička zajednica Ližnjan sudjeluje u provedbi turističkog programa i akcija koje poboljšavaju interes turista i posjetitelja. Sudjeluje u uređenju općine u cilju poboljšavanja uvjeta boravka turista i posjetitelja, nadzoru ugostiteljskih i smještajnih objekata i turističkog prostora općenito.

Turistička agencija Ližnjana također vrši nadzor nad popisom, prijavama i odjavama turista, ugostiteljskim i smještajnim kapacitetima i kvaliteti usluga koje oni nude.

Turistička zajednica Ližnjana Vam nudi potpun popis o turističkim destinacijama, arheološkim nalazištima i znamenitostima te informacije o okolnim gradovima koji okružuju Ližnjan.

Potražite sve novosti i najave vezane uz događanja u Ližnjanu. Informirajte se o bogatoj povijesti Ližnjana i njegovih naselja, saznajte sve o ponuđenim aktivnostima i smještajnim objektima.

Saznajte više o planiranim događajima i feštama koje se organiziraju 2016. godine tijekom ljetnih mjeseci.

Sudjelujte na sajmu istarskih proizvoda i suvenira, glazbenim večerima i pučkim feštama u srpnju, Ližnjanskoj noći, utrci s kariolama i biciklijadi u kolovozu i ostalim zbivanjima koji će se održavati na području Ližnjana i okolice.

Obogaćivanjem i unaprijeđivanjem turističke potražnje, turistička zajednica potpomaže razvoju kvalitete usluga koje privlače turiste u Ližnjan, pa tako svake godine možete očekivati sve bolju turističku infrastrukturu i ponuđene aktivnosti koje su Vam na raspolaganju.

Za sve informacije o općini Ližnjan, upute o radu hotelijerskih objekata i ponudi općine općenito, posjetite službenu stranicu Turističke zajednice Ližnjan.